Refurbishing

Elk apparaat verdient een tweede leven

Toe aan een vernieuwingsslag in de ICT? Kies voor refurbished of renewed apparatuur van ARGO360

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Dat betekent dat onze apparaten steeds meer mogelijkheden hebben en de behoeften van gebruikers veranderen. Veel organisaties willen personeel met de beste apparatuur laten werken. Het gevolg? De economische levensduur van hardware wordt korter dan de technische levensduur, omdat oudere apparaten eerder hun ‘waarde’ verliezen. Herinzet van nieuwere apparatuur is dan een goede optie. ARGO360 levert op basis van de behoefte renew of refurbished apparatuur. ARGO360 neemt op haar beurt de overtollige IT-apparatuur in, om dit op verantwoorde wijze te verwerken.

Plan een afspraak in
Refurbished Macbooks - Fujitsu Refurbished
Argo360 Branding dot

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Na verwerking (dataverwijdering plus eventuele reparaties) en testen van de apparatuur bepaalt remarketing de FMV (Fair Market Value).
Apparatuur krijgt op basis van vraag en aanbod een tweede leven in ons wereldwijde netwerk van afnemers. Het is tevens mogelijk om de apparaten opnieuw in te zetten binnen de eigen organisatie, deze via ARGO360 aan te bieden aan medewerkers, óf te doneren aan een goed doel.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op