Refurbishing

Elk apparaat verdient een tweede leven

Overtollig IT-apparatuur? Kies voor refurbishing

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Dat betekent dat onze apparaten steeds meer mogelijkheden krijgen en de behoeften van gebruikers veranderen. Veel organisaties willen hun personeel met de beste apparatuur laten werken. Het gevolg? De economische levensduur van hardware wordt korter dan de technische levensduur, omdat oudere apparaten eerder hun ‘waarde’ verliezen. Hergebruik is dan een goede optie. Bij ARGO360 kun je terecht voor refurbishing. Wij kopen jouw overtollig IT-apparatuur op, verwerken het én geven het een tweede leven.

Plan een afspraak in

Met refurbishing geven we jouw IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing.

Na het inventariseren en grondig testen van de apparatuur bepalen we de exacte waarde. Na dataverwijdering en eventuele reparaties bieden we de apparatuur een tweede leven. We kunnen jouw apparatuur met de resterende marktwaarde remarketen aan ons wereldwijde netwerk van afnemers en groothandelaren. Het is ook mogelijk om de apparaten opnieuw in te zetten binnen de eigen organisatie, te verkopen aan medewerkers of te doneren aan een goed doel.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op