Ontmantelen datacenter

Veilig, verantwoord en integer

Verantwoord ontmantelen van jouw datacenter

Beschikt jouw organisatie over een oud of overtollig datacenter? Dan wil je die het liefst zo snel en efficiënt mogelijk laten verwijderen of demonteren. De afvoer hiervan moet op een veilige en stapsgewijze manier uitgevoerd worden, zodat er geen risico is op een datalek, reputatieschade of schade aan het milieu. ARGO360 is volledig gecertificeerd specialist op het gebied van (Secure) IT Asset Disposition oplossingen voor datacenters. Klanten die voor ons kiezen worden volledig ontzorgd, gevrijwaard en voldoen aan de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving.

Plan een afspraak in

Bij het ontmantelen van datacenters volgen wij het ITAD-plan secuur, snel, veilig en compliant uit.

We stellen jouw data veilig voor de daadwerkelijke recycling of vernietiging van de IT-apparatuur. Daarnaast verzekert het plan dat de verwerking op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier gebeurt. Wij werken altijd volgens strenge richtlijnen en voldoen aan de eisen van de wetgeving. ARGO360 is WEEELABLEX, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VIHB (geregistreerd bij NIWO) gecertificeerd.

Voor behoud van data-integriteit

Wat is IT Asset Disposition?

IT Asset Disposition of Disposal (ITAD) is een gestroomlijnd proces of stappenplan dat we opstellen en volgen bij het verwijderen van data en het verwerken van gebruikte IT-apparatuur. Risico op een datalek en daarmee reputatieschade wordt zo uitgesloten en data-integriteit wordt behouden. Dat is van groot belang voor organisaties die persoons- of bedrijfsgegevens beheren. Zeker sinds de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het van belang deze zaken goed op orde te hebben wanneer je van overtollig IT-apparatuur af wilt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over het ontmantelen van een datacenter?

Wil je meer informatie over het ontmantelen van jouw datacenter? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het veilig en milieuvriendelijk voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op