Dataverwijdering

Veilig, verantwoord en integer

Dataverwijdering is essentieel als je van IT-apparatuur af wilt

Wanneer je organisatie over persoons- of bedrijfsgevoelige informatie beschikt, is het noodzakelijk om die data op een grondige en verantwoorde manier te laten verwijderen. Zeker wanneer je van overtollig IT-apparatuur af wilt. Het wissen of formatteren van datadragers is niet voldoende, daarom gebruiken wij speciale software. Dataverwijdering door ARGO360 wordt altijd op een veilige en milieuvriendelijke manier gedaan, volledig volgens de Europese wet- en regelgeving.

Plan een afspraak in

Voor behoud van data-integriteit

Waarom wissen niet hetzelfde is als dataverwijdering

Criminelen die uit zijn op data of gevoelige informatie weten precies hoe ze gewiste data kunnen herstellen. Om data veilig te verwijderen en bijvoorbeeld een datalek te voorkomen kun je het beste een gecertificeerd bedrijf inschakelen dat dataverwijdering grondig aanpakt. De software die wij gebruiken is goedgekeurd door de AIVD, altijd up-to-date en wordt ook gebruikt door de politie, defensie en het bankwezen. Hiermee verwijderen we jouw data definitief én veilig, zodat data-integriteit behouden blijft.

Wij voeren dataverwijdering niet alleen uit op laptops en servers, maar ook op losse harde schijven, tablets, smartphones en andere storagesystemen.

Volledig ontzorgd

Gecertificeerde en gerapporteerde verwijdering

Na het verwijderen ontvang je een gedetailleerd rapport en certificaat, dat als bewijs dient voor het gegarandeerd verwijderen van de data. Ieder rapport is zo gemaakt dat het niet handmatig gewijzigd kan worden en bevat details van de specifieke hardware en betreffende serienummers. Na de dataverwijdering kies je er zelf voor of je de apparaten hergebruikt, verkoopt of laat vernietigen. Hierin ondersteunen we op een duurzame manier.

Plan een afspraak in

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over dataverwijdering?

Wil je meer informatie over dataverwijdering en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij dataverwijdering voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op