Inkoop Hardware

De beste prijs voor IT-hardware

IT-hardware wegdoen? Verkoop IT apparatuur aan ARGO360 en ontvang de beste prijs.

ARGO360 beschikt over een wereldwijd netwerk van (inter)nationale afnemers die de hoogste prijs betalen voor apparatuur. Als duurzame onderneming wordt er elke dag gestreefd naar hergebruik en verlenging van de levensduur van ICT-hardware. Daarom faciliteert ARGO360 opdrachtgevers om oude apparatuur voor de beste prijs een nieuw leven te bieden.

Plan een afspraak in
Argo360 Branding dot

Bij ARGO360 kan men terecht voor de in- en verkoop van IT-apparatuur in de breedste zin. De volgende apparaten nemen we graag over.

Netwerkapparatuur
Storage
Smartphone
Desktop
Tablet
Laptop
Servers
Het goede doel
Argo360 Branding dot

Voor behoud van data-integriteit

Onze apparaten bevatten nog data, wat nu?

Het is mogelijk om datadragers eigenhandig leeg te maken, maar dit is een tijdrovend en foutgevoelig proces, als men niet over de juiste expertise en routine beschikt. Om datalekken te voorkomen is het van belang om data op een professionele en veilige manier te laten verwijderen. ARGO360 is hierin een gespecialiseerd en gecertificeerd partner.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over de mogelijkheden voor inkoop van hardware?

Beschik je over servers, workstations, TFT’s, smartphones, software, netwerkapparatuur, blades of ander communicatieapparatuur die je kwijt wilt? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op