SDG's

Energie besparing

Waardig werk en economische groei

Door uw apparatuur opnieuw te gebruiken, besparen we niet alleen op productiekosten, maar verminderen we ook de CO2-uitstoot van het productieproces voor nieuwe apparatuur. Zo ondersteunen wij de VN 2030 Sustainable Development Goal door de milieu-impact van onze bedrijfsactiviteiten te verminderen en tegelijkertijd onze winst te vergroten. Door refurbished apparatuur te produceren, levert ARGO360 producten af tegen lagere prijzen. Zo krijgen ook mensen met een lager inkomen de kans om gebruik te maken van deze producten. Samen dragen wij bij aan duurzame economische groei. 

Lees meer
Argo360 Branding dot
Argo360 Branding dot

Efficiënt grondstoffengebruik

Verantwoorde consumptie en productie

De werkzaamheden van ARGO360 zijn gefocust op het hergebruiken van uw afgeschreven hardware producten. De hoogwaardige componenten uit deze producten gebruiken wij in het refurbish proces van IT-apparatuur. Van vervoer tot recyclen, wij nemen uw producten uit handen en verzorgen elke stap in het verwerkingsproces. Terwijl u kunt meekijken naar de route die uw hardware aflegt, onderbouwd met duurzaamheidsinformatie. Bent u benieuwd hoeveel bomen u bespaart door uw hardware bij ARGO360 af te leveren? Vraag een vrijblijvend rapport op en sta versteld van uw eigen impact!

Lees meer

Effecten klimaatverandering

Klimaat actie

Het reduceren van E-waste door recycling en het geven van een tweede leven aan apparatuur draagt bij aan ons doel van een gezond milieu. Wij streven ernaar de hoeveelheid E-waste dat in het milieu terecht komt te verminderen, door apparatuur aan het einde van zijn levenscyclus veilig af te voeren. Bovendien realiseren wij de herinzetbaarheid van IT-apparatuur of bruikbare componenten. Zo nemen wij ook milieuoverwegingen op in onze activiteiten om onze eigen ecologische voetafdruk te minimaliseren door emissies te verminderen, water en energie te besparen en milieuvriendelijke materialen te gebruiken in ons productieproces.

Lees meer
Argo360 Branding dot

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van je IT-apparatuur

Meer informatie over IT Asset Disposition?

Wil je meer informatie over het uitvoeren van een ITAD-plan? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij ITAD voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op