Refubished Dell pc en andere Dell producten

Elk apparaat verdient een tweede leven

Refurbished Dell

Wij zijn refurbished Dell pc specialist omdat Dell een van ‘s werelds meest toonaangevende technologie bedrijven is, met daarnaast de ambitie om mensenlevens te verbeteren. Met high-performance computing tot hybrid cloud-oplossingen is Dell revolutionair op het gebied van duurzaamheid. Daardoor weten wij zeker dat onze refurbished Dell computers bij onze klanten passen.

Plan een afspraak in
Refurbished Dell pc
Argo360 Branding dot

Refurbishment: refurbished consumenten producten

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Om de transitie naar een circulaire economie te volbrengen, is meer nodig. Dat schrijft demissionair staatssecretaris Van Weyenberg (Infrastructuur en Waterstaat, D66) over de huidige stand van zaken

Kies daarom voor een refurbished Dell producten van Argo360. Onze diensten kunnen u veel geld besparen, terwijl u milieubewust bezig bent. Denk bijvoorbeeld aan een refurbished Dell laptop of Dell pc voor iedereen op uw  kantoor voor een goede prijs! Bij Argo360 krijgt gebruikte apparatuur een nieuw ingeblazen. Na volledige dataverwijdering en eventuele reparaties bepaalt remarketing de fair market value (FMV).  Hierna levert Argo360 deze renew of refurbished apparatuur en zorgt daarvoor in de plaats voor verantwoordelijke verwerking van de overtollige IT-apparatuur.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Refurbishment: refurbished consumenten producten

Refurbished producten die uit consumenten stromen ontstaan, houden vaak verband met het gegeven dat klanten maken vaak gebruik van de “niet goed geld terug garantie” of zich beroepen op de wettelijke consumenten rechten. Als gevolg hiervan retourneren zij elektronische goederen als laptops, desktops, i-pads, smartphones, TFT’schermen e.d.. Deze zijn meestal onbeschadigd, volledig functionerend en vaak gloednieuw. Om wettelijke redenen kunnen deze producten door de leverancier niet meer op de markt gebracht worden als ‘nieuw’. In de tussenhandel worden deze producten aangemerkt als ‘refurbished’, ‘refurbs’ of ‘new open box’.

In gevallen waar wel een gebrek wordt gevonden, wordt dit door de fabrikant vervangen of hersteld.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op