Refurbished Cisco systems

Elk apparaat verdient een tweede leven

Refurbished Apple

Wij zijn refurbished Cisco specialist omdat Cisco een uitstekende reputatie heeft opgebouwd op het gebied van netwerkoplossingen en netwerkapparatuur. Daarnaast biedt Cisco systems certificeringstrajecten via een cisco academy aan bij professionals zodat zij zich kunnen doorontwikkelen op hun gebied van specialisme. Het netwerk van Cisco verbindt randapparaten en computers door middel van access points, cisco switches en routers. Cisco staat centraal in alle netwerk gerelateerde zakelijke activiteiten.

Plan een afspraak in
Refurbished Macbooks - Fujitsu Refurbished
Argo360 Branding dot

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

‘’Nederland lijkt de zaakjes goed op orde te hebben als het gaat om het inzamelen en recyclen van computerapparatuur. Niet is minder waar.’’ Schrijft Rik Sanders.

Argo360 probeert zijn steentje bij te dragen in de strijd tegen e-waste. Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Kies daarom voor refurbished Cisco systems van Argo360. Naast dat u milieubewust bezig bent door refurbished producten aan te schaffen, haalt u ook de beste kwaliteit in huis. Cisco apparaten worden geconfigureerd met minimale technische problemen en zijn makkelijk te beheren. Daarnaast is het voor bijna ieder product van Cisco systems mogelijk om deze te upgraden met benodigde onderdelen.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op