Levering systemen en componenten

Elk apparaat verdient een tweede leven

Refurbished systemen

Argo360 is specialist in het leveren van refurbished systemen en componenten. Wij recyclen gebruikte systemen en componenten voor een goede prijs. Door het recyclen proberen wij E-waste tegen te gaan. Op deze manier proberen wij een steentje bij te dragen aan het verduurzamen van deze wereld. Daarnaast zorgen wij er voor dat onze producten altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn. 

Plan een afspraak in
Refurbished Macbooks - Fujitsu Refurbished
Argo360 Branding dot

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Echter wordt de doelstelling om meer dan 65% van de IT-producten te recyclen, nog niet gehaald volgens stichting OPEN. Argo360 hoopt bij te dragen tot het halen van dit percentage. 

Wanneer u kosten wilt besparen op refurbished systemen en componenten of de componenten die u zoekt onvindbaar zijn, kan Argo360 uw oplossing zijn. Wij leveren topkwaliteit refurbished servers, switches, routers en andere componenten. Wij bieden verschillende merken zoals refurbished Cisco en refurbished Fujitsu aan. Bij Argo360 krijgt gebruikte apparatuur een nieuw leven ingeblazen. Na volledige dataverwijdering en eventuele reparaties bepaalt remarketing de fair market value (FMV).  Hierna levert Argo360 deze renew of refurbished apparatuur en zorgt daarvoor in de plaats voor verantwoordelijke verwerking van de overtollige IT-apparatuur.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op