Geef IT-apparatuur een tweede leven

Onze missie is om duurzaam ondernemen mogelijk te maken. Werken jouw IT-producten nog prima, maar wil je er graag vanaf? Wij geven IT-apparatuur een langere levensduur met refurbishing.

Elk apparaat verdient een tweede leven

Toe aan een vernieuwingsslag in de ICT? Kies voor refurbished of renewed apparatuur van ARGO360.

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Dat betekent dat onze apparaten steeds meer mogelijkheden hebben en de behoeften van gebruikers veranderen. Veel organisaties willen personeel met de beste apparatuur laten werken. Het gevolg? De economische levensduur van hardware wordt korter dan de technische levensduur, omdat oudere apparaten eerder hun ‘waarde’ verliezen. Herinzet van nieuwere apparatuur is dan een goede optie. ARGO360 levert op basis van de behoefte renew of refurbished apparatuur. ARGO360 neemt op haar beurt de overtollige IT-apparatuur in, om dit op verantwoorde wijze te verwerken.

Neem contact op
Argo360 Branding dot

Overige diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van je IT-apparatuur

Refurbishing

Wij bieden jouw overtollige IT-apparatuur een nieuw leven met refurbishing, de meest milieuvriendelijke manier van recyclen.

Inkoop Hardware

IT-hardware wegdoen? Verkoop jouw apparatuur voor de beste prijs en bied oude apparaten een nieuw leven!

IT Asset Disposition

Beschikt jouw organisatie over oud of overtollig IT-hardware en willen jullie daarvan af? Bij het opzetten en uitvoeren van dit plan zijn wij jouw partner.

Ontmantelen datacenter

Voor het demonteren van datacenters bieden we gecertificeerde oplossingen met het oog op data en milieu.

Dataverwijdering

Op een veilige manier data laten verwijderen? Kies voor gecertificeerde dataverwijdering door goedgekeurde software.

Datavernietiging

Datavernietiging is de laatste optie wanneer IT-apparatuur niet hergebruikt kan worden. Wij vernietigen datadragers op een veilige en duurzame manier.

Uitfasering van computerapparatuur zien wij als een noodzakelijk kwaad, waar je als IT-organisatie zo min mogelijk tijd aan wilt en kunt besteden. ARGO360 nam die zorg uit handen met als extra dat een deel van de machines weer terugging naar het hardwerkende personeel.

Rob HendriksIT Manager Rijksmuseum Amsterdam

Als je dat delegeert, zijn drie zaken essentieel: een betrouwbare partner, een vlotte afhandeling en een reële prijs voor de uitgefaseerde apparatuur. Kortom, als professionele onderneming doen wij alleen zaken met bedrijven die eenzelfde houding hebben.

Martin de RoodeIT Manager Van Oord

Ik kwam in contact met ARGO360 via onze IT-afdeling. ARGO360 leverde al digitale diensten met betrekking tot de datawiping en datavernietiging. Als projectleider voor ontmanteling van een gebouw moest ik (onder andere) 10.000 kilo aan papierenarchief zien kwijt te raken.

Chantal GierveldExecutive Assistant & CE-specialist, TIP Trailer Services

In onze organisatie schakelen we snel en werken we efficiënt. Het is dus belangrijk om de IT-apparatuur goed geüpdatet te houden. ARGO360 heeft zich ontfermd over het recycletraject en ons daarin ontzorgd; hun organisatie schakelde snel en werkte efficiënt.

Roy BuckleIT Manager, Colombus IT

Als IT-dienstverlener zijn wij WEEELABEX, ISO 9001:2015, ISO14001:2015, ISO 27001, PSO 3 I 30+ en VIHB (geregistreerd bij NIWO) gecertificeerd.

Meer informatie over IT Recycling?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van IT recycling om onnodig afval te voorkomen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

[hubspot type="form" portal="26271689" id="1000ef29-4983-4475-b4ca-8fbda09b6921"]