Hoge marktprijzen voor afgeschreven hardware

Elk apparaat verdient een tweede leven

Afgeschreven Hardware

Argo360 is specialist in het recyclen van afgeschreven Hardware. Wij kunnen hoge marktprijzen bieden voor afgeschreven hardware. Naast de goede prijs die u krijgt voor uw hardware voorkomt u dat uw IT-producten en data onveilig op een stortplaats eindigen. Door het recyclen van deze afgeschreven producten proberen wij de toename van E-waste tegen te gaan en vinden wij een nieuwe bestemming voor uw afgeschreven hardware. 

Plan een afspraak in
Refurbished Macbooks - Fujitsu Refurbished
Argo360 Branding dot

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Door refurbishing van afgeschreven hardware geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

‘’Volgens experts bereikt E-waste nog steeds recordhoogtes omdat consumenten vergeten te recyclen’’ schrijft Daphne Leprince-Ringuet.

Wanneer uw hardware producten aan vervanging toe zijn, is het lossen van deze producten vaak niet de oplossing. Bij Argo360 ontvangt u een hoge marktprijs voor uw afgeschreven Hardware. Vaak staan op deze producten nog bedrijfsgegevens of andere belangrijke informatie. Wij voorkomen dat deze informatie op de verkeerde plaats belandt. Argo360 is expert in het vernietigen van data en daarnaast het recyclen van uw afgeschreven hardware. Door te recyclen draagt u via ons bij aan het verduurzamen van onze wereld. Na volledige dataverwijdering en eventuele reparaties bepaalt remarketing de fair market value (FMV).  Hierna levert Argo360 deze renew of refurbished apparatuur en zorgt daarvoor in de plaats voor verantwoordelijke verwerking van de overtollige IT-apparatuur.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op