Refubished Macbooks en andere Apple producten

Elk apparaat verdient een tweede leven

Refurbished Apple

Wij zijn refurbished Macbooks specialist omdat Apple één van de meest befaamde merken in de elektronica wereld is. Apple was revolutionair met zijn eerste iPhone, waarna dit de standaard van de huidige smartphone is geworden. Apple producten zijn altijd van hoge kwaliteit geweest, doordat zowel hardware als software ontworpen wordt door Apple. Hierdoor weet je zeker dat jou Macbook, Iphone, iPad en zelf apple watch perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Plan een afspraak in
Refurbished Macbooks - Fujitsu Refurbished
Argo360 Branding dot

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Om de transitie naar een circulaire economie te volbrengen, is meer nodig. Dat schrijft demissionair staatssecretaris Van Weyenberg (Infrastructuur en Waterstaat, D66) over de huidige stand van zaken.

 

Kies daarom voor refurbished Apple producten van Argo360. Onze diensten kunnen u veel geld besparen, terwijl u milieubewust bezig bent. Denk bijvoorbeeld aan refurbished macbooks of Iphones voor iedereen op uw  kantoor voor een goede prijs! Bij Argo360 krijgt gebruikte apparatuur een nieuw ingeblazen. Na volledige dataverwijdering en eventuele reparaties bepaalt remarketing de fair market value (FMV).  Hierna levert Argo360 deze renew of refurbished apparatuur en zorgt daarvoor in de plaats voor verantwoordelijke verwerking van de overtollige IT-apparatuur.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op