Refurbished Fujitsu laptop en andere Fujitsu producten

Elk apparaat verdient een tweede leven

Refurbished Fujitsu

Argo360 is specialist in refurbished Fujitsu producten. Fujitsu staat wereldwijd bekend als leider in technologie- en bedrijfsoplossingen die organisaties en de wereld om ons heen transformeren. Fujitsu heeft als doel om de wereld duurzaam te maken door middel van innovatie. Door Fujitsu haar geavanceerde technologieën en integratiemogelijkheden worden uw successen gestimuleerd, terwijl er duurzaamheid verwezenlijkt wordt. 

Plan een afspraak in
Refurbished Macbooks - Fujitsu Refurbished
Argo360 Branding dot

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

Door refurbishing geeft ARGO360 IT-hardware een tweede leven. De meest duurzame oplossing, want alles wat wordt hergebruikt hoeft niet geproduceerd te worden.

‘’Volgens experts bereikt E-waste nog steeds recordhoogtes omdat consumenten vergeten te recyclen’’ schrijft Daphne Leprince-Ringuet.

Kies daarom voor een refurbished Fujitsu laptop of andere Fujitsu refurbished producten van Argo360. Wanneer u kiest voor het aanschaffen van refurbished producten bij Argo360, kunt u een uitstekende prijs voor het kopen van uw product verwachten, terwijl u uw steentje bijdraagt aan het creëren van een duurzame wereld. Bij Argo360 krijgt gebruikte apparatuur een nieuw leven ingeblazen. Na volledige dataverwijdering en eventuele reparaties bepaalt remarketing de fair market value (FMV).  Hierna levert Argo360 deze renew of refurbished apparatuur en zorgt daarvoor in de plaats voor verantwoordelijke verwerking van de overtollige IT-apparatuur.

Recycling Hardware
Argo360 Branding dot

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kies voor hergebruik met een hoge social return

Met ARGO360 heb je een partner die streeft naar duurzaam ondernemen, een beter milieu en een hoge social return. Onze aanpak, verwerking en team is gebouwd om de sociale waarde zo hoog mogelijk te krijgen. We geven IT-apparatuur een tweede leven en creëren arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van IT-apparatuur

Meer weten over refurbishing?

Wil je meer informatie over refurbishing en alles wat erbij komt kijken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over hoe wij het voor je uit handen kunnen nemen.

Neem contact op